Post by worsmagrenibac on Mar 4, 2022 12:06:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge vse ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
Ta igra se zdi kot 2D priložnostna različica RuneScape, ki je odlična za mobilne naprave. Zaenkrat res uživam. Obstaja številna različna področja za raziskovanje, veščine za dvig ravni in pošasti, s katerimi se je treba boriti. Kot otrok sem igral igro Endless Online in me spominja na to v kombinaciji z RuneScape. Razvijalcem želim vso srečo pri nadaljnjem razvoju te igre. Je že res dober in ima več potenciala.
Nesramno osebje. Ni podatkov o tem, zakaj so se strežniki znova zrušili. Osnovna majhna igra, ki je lahko zabavna. Toda odnos osebja je neprijeten.
Sprva sem bil vesel, ko sem namestil to in podpisal sem svoj račun, nato pa sem spet izbral pojavno okno in bil sem res žalosten, da ne morem igrati igre, prosim, popravite to napako ali potrebujem aplikacijo, prosim, pomagajte mi
Zakaj je padec tako omejen, kot je sp meč pH meč Dr helm in še veliko več, prosim, naj bo padec visok %
zakaj ne morem igrati, ko se poskušam prijaviti, ne bo delovalo prosim popravi to, samo želim igrati tvojo kul igro
No, za začetek. Še vedno ni zgodbe, nova posodobitev je bila le prekleti klepetalni mehurček. Enako kot zadnjič, samo norost. Ohraniti moram 2 zvezdici..
Odlična igra ! Želela bi več ženstvene kozmetike.I
Curse of Aros - MMORPG RPG uawk
Curse of Aros - MMORPG Lakon Peranan sdwt
Res mi je všeč igra, vendar upam, da boste dodali nekaj nalog in stranskih nalog za več načinov pridobivanja izkušenj .... to je vse, kar želim, zato upam, da ste videli moje povratne informacije.
Ocenil sem jo s 4 zvezdicami zaradi svetovnih strežnikov.. potrebujem strežnik z majhnimi ljudmi, tako da je zmanjšal zamik, ampak tudi igra mora potrebovati navodila... igram je brez navodil ali vadnice... Prosim popravi kar sem rekel, ampak igra je res dobra za mletje, to je vse ... rad igram to igro
Curse of Aros - MMORPG RPG etjy
Woot prvi pregled. NSFW Psyrax tukaj in igram že približno 6 mesecev in se ne morem zadovoljiti same igre. Odlične skupnosti, osebje in zabava naokoli. Pridi po nekaj v w11!
Ubijal sem fantomske plamene, da bi dobil žerjavico, ki je redka kapljica...ubil sem že 2000+, vendar še nisem dobil žerjavice....je to kakšna napaka, prosim preverite...sicer je ta igra zelo dobro
še vedno najboljša igra, ki sem jo igral, ampak zakaj ne morem shraniti zlata v banko, mislim, da je zadnja noč čarovnic dovoljeno, da dam zlato v banko in tudi, prosim, da se les lahko zloži, da se obdelava hitreje, trenutni gozd, ki ga ni mogoče zložiti, je tako težaven
Precej dobra mmorpg igra tbh, vendar sem ji dal 4 zvezdice, ker preprosto ni vadnice za nove igralce, vidijo le igralce, raztresene po preddverju in se nekaj časa zruši, vendar v resnici ne veliko.
Precej dobra igra, všeč mi je skupnostni vidik pošiljateljev neželene pošte za plen
Najboljši mmo iz rok, tako kot računalniški standard dejavnosti. Zelo brezplačen igralcem prijazen.
Zato mi je ta igra všeč, ne razumite me narobe, vendar mislim, da bi morali razvijalci dodati nekaj funkcij. Vključno s stvarmi, kot so različni razredi, kot so čarovnik, lopov itd. Poleg tega bi morali dodati zemljevid, ker sem zmlel sovražnika 25 lvl, medtem ko sem na ravni 35, samo da bi ugotovil, da lahko zmleti sovražnika stopnje 30, zato zemljevid bi bilo koristno.
Zaenkrat tako dobro. Če vam je všeč igrica za kmetovanje in mletje, bo ta zadela prav.
Igra je res dobra, čeprav potrebujemo boljši uporabniški vmesnik na igralni palici in prosimo, da popravite stopnjo padca nekaterih elementov. Za njihovo brušenje potrebujemo večno. Ice fiends meljem 3 dni zapored po približno 4 ure in dobil sem nič oklepa ali opreme. Samo napitki.
Lepa igra in upam, da lahko popravite zamik z dodajanjem zemljevida in ceha
Moj račun je že na spletu, pls pix, it
Všeč mi je ta igra, vendar slab strežnik. Imam dobro povezavo, vendar zamuda.
po mojem mnenju igra zelo zaostaja in svet se ne nalaga hitro, a poleg tega je igra zelo zabavna in zabavna in bi morali narediti mak anhk key 4m tam, ni vredno toliko, ker spustijo stvari, ki se ne prodajajo ali gor mamice in ja vso srečo pri igri in veliko sreče pri alcamyju in to je to, kar me uredi. Poskušal sem iti na podporo za igre, vendar nisem mogel, vendar poskusi, če lahko popraviš moje težave, všeč mi je nova posodobitev
Prekleto ta igra je dobra. Samo res potrebujem nekaj vadnice, ker sem prvič res zmeden, zdaj pa sem še vedno zmeden. Toda če pogledamo igranje, stabilne 60 sličic na sekundo, raznolikost predmetov, je zelo dober ngl. Samo iskanje celotne zgodbe, stranska naloga, vadnica in popravek bojnega sistema. Cmon dev, zmoreš!
Ne morem se prijaviti 😕 ves moj napredek in vse, kar imam, in najpomembneje moj nivo
Blown Away: First Try Arcade mqzl
To je odlična igra in upam, da jo boste še izboljševali. In upam, da boste v neki točki v igro postavili naloge ali kakšno nalogo z opisom uganke. In narediti morate tako, da je na plošči več kot 5 nalog.
(Iskren pregled) najprej je igra plačati 2 zmagi, lahko samo kupite lizike in jih zamenjate za 500k+zlato, kar je toliko! 2. to je skrivno afk igra, ko napredujete v igro, ki jo želite Zbirati vire in zaslužiti denar. Toda z vsako višjo stopnjo bo to počasneje in bo porabilo veliko časa za vire, ki jih zbirate, kot je rudarjenje! Torej, ko je vaša raven 80-100+, je to zdaj afk igra ... verjemite mi, da je Albion na spletu boljši od teh smeti!
En problem... zakaj ni Spider Pet?? 3 dni sem ubijal pajke, nato pa sem pogledal na Wiki, da sem izvedel, da hišnih ljubljenčkov Spuder ni in da so hišni ljubljenčki, ki so na voljo, šepavi in grdi. Samo ostal sem pri Batu, čeprav ima to dobesedno vsak igralec. Dodajte več lovskih hišnih ljubljenčkov ali pa grem od tod.
Moral bi dodati cl
to igro, ko jo odprem, je vse zatemnjeno, vidim samo imena igralcev, zato ji lahko dam samo eno zvezdico, žal.
Ko vstopim v igro, ko se dotaknem gumba za začetek, se bo prijavil v moj gmail, nato pa se bo pojavila prijava in nič se ne bo zgodilo, vedno poje, če pritisnem gumb za začetek, prosim, popravite
Curse of Aros - MMORPG Rollenspel rlgb
kako dobim sekiro in ribiško palico tako kot drugi?
Ni slaba igra