Post by worsmagrenibac on Mar 4, 2022 12:12:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije generator kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Obožujem to igro, a ena težava je, da odlično parkiram, vendar ne bo. Tolikokrat sem poskušal, da mi ni uspelo, dokler ni zmanjkalo goriva. Prosim popravi.
Dal mu bom dve zvezdici, ker je res nadležno, ker ko parkiram na avtobusni postaji, potniki ne zapustijo avtobusa. to težavo moraš rešiti pls.
Prosimo, posodobite napako, popravite napako .. Milijoni, ki uživajo v igri in večina je Filipinov, potem ni FILIPINSKI ZEMLJEVID, ki je nepošten. Popravi strežnik..
Dolgočasno in veliko napak in težav
Najslabša aplikacija ne deluje pravilno. Na tem simulatorju ni mogoče parkirati
Igra je dobra, vendar sem tej igri dal tri zvezdice zaradi "park perfectly thing".
Težava s parkiranjem avtobusa v tej igri.. uporabljal sem vse načine parkiranja, vendar avtobus ni parkiran ... sovražim te trenutke v tej igri.. ta igra je samo ogromno vaših podatkov
Popravite težavo s ciljno črto. Potniki tudi po objavah ne odhajajo.
Vsakič, ko igram simulator avtobusa, je tako, da visi, prosim, popravite to. Ne morem igrati tako dobro, da bom to ocenil s 5, če popravite
Najboljša igra, vendar bi morali najprej dodati nekaj elementov. Če imamo kupiti mesto, potrebujemo 79 ali 80k, prosimo, dodajte nizko ceno, prosim, to je naša zahteva in prosim dodajte gares, kot je 12345, in obratno, prosim, dodajte to ob novi posodobitvi, potem ta igra daje zelo zelo realističen občutek
Grafika je bila odlična, a po dolgih minutah vožnje in prispelih na cilj potniki ne bodo šli iz avtobusa, čeprav ste avtobus odlično parkirali. Prosimo, odpravite težavo.
Prosim, ne prenašajte te igre. Vse 5 zvezdic so lažne. Dali so samo eno pot. Kako lahko dobim več poti..to je samo ena pot. ...............waste game.prosim, ne prenašajte
Ko pridete na cilj, morate popraviti popolno parkiranje
Obupna igra ne priporočam nikomur
Dala sem eno pod enim razlogom. Nemorem se pelati z avtobusom samo urejam ga lahko.😠😠
Bus Simulator : Ultimate Simulation kls
Zelo ok
Igra je odlična, a ko parkiram, tega noče storiti, ker ves čas piše "parkiraj odlično" ... delaj na tem
Ful dobra igrica jaz dam 5 zvazdic.
Vse je bilo dobro, vendar je velika težava, da pri igranju pc ne moremo parkirati vozila. PROSIM, REŠITE TA PROBLEM ČIM HITRO
Resnično dobra igra, vendar je zamik med krmilnimi gumbi in nalagalnimi zasloni nekoliko počasen. Bolje bi bilo z večjo možnostjo zaslužka poleg uporabe oglasov kot polovice vašega dohodka. Več zlatih kovancev, vožnja po natančni državi/istih 3 poteh čez nekaj časa ni zabavna.
Igra je zabavna in vse to, vendar sem jo pred časom izbrisal in jo znova prenesel, a ko sem prispel na cilj, se zdi, da ne morem "parkirati" na pravi način, da bi svoje potnike spravil iz avtobusa, da bi končali svojo misijo. Če gre za napako, jo popravite, bilo je zabavno, vendar ne morem zaslužiti denarja za nadgradnjo svojega avtobusa
버스 시뮬레이터 : 얼티메이트 시뮬레이션 wvv
Zuuks igre so najboljše, nadaljuj zelo lepa igra super realistična in neverjetna igra deset od desetih na avtobusih kokpitih izgledajo kot pilotske kabine naslednje generacije Raziskal sem vsako državo, moram reči zelo zelo resnična lepa igra zuuk
Nekatera postajališča so motena, ker tam ne moreš parkirati, nikoli sem imel te, zato sem moral znova prenesti igro, da sem jo popravil, poleg tega je igra super
Bike Stunt 3d Motorcycle Games Simülasyon svew
Bus Simulator : Ultimate Szimulációs játékok mocu
Zelo trška!
Soper kul😉
samo zemljevid. različnih različnih zemljevidov ni
hm.. smo prispeli?? igra mi ne dovoli končati, čeprav sem očitno parkiral avtobus na postaji prihoda?? zadnjič, ko se to ne zgodi, prosim, hitro popravite to težavo, hvala.
Bus Simulator : Ultimate Симулационни bcv
Igra je bila tako smeti, da jo je tako težko parkirati na terminalu, naredite nekaj pri naslednji posodobitvi
Bednooooooooooooooooooo
Kakovost igre je dobra, vendar je težava, ko najamem voznika, potem pa dam le 2-3 ure časa. Potem, ko se čas izteka, vendar ne deluje s tem gonilnikom. Zato se po tako dolgem čakanju počutim jezno. Samo napolni mi je dolgčas. Torej, če je kakšna rešitev za ta problem, mi prosim dajte predlog
razočaranje. Kupil 50 zlata za 100 rs, vendar v igri ni pripisan. Ne vem, ali so vaše možnosti nakupa farsa ali ne. Ali mi vrnete 100 rs ali pripišete 50 zlata v igri
Ko sem prispel v Okaland, zakaj mimoidoči ne morejo izstopiti ali vstopiti v avto. Prosim, popravite napako.
Najboljša igrica zato ji dam 5 zvezdic🚄🚄🚄🚄🚄