Post by worsmagrenibac on Mar 4, 2022 12:25:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fast like a Fox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fast like a Fox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ engedélyezze az isten módot ▞▞▞
▞▞▞ Fast like a Fox 2022 version ▞▞▞
Nagyon király majd elküldöm zsdavnak
én is szeretem
Hirdetés minden szint után. Túl sokat
Fast Fighter: Racing to Revenge Arcade miir
Pk
Mi ez az egész, hogy "nem sikerült a letöltés, próbáld újra jobb hálózati lefedettséggel"? És ez AZUTÁN történt, hogy telepítettem az alkalmazást. Van három sávom, és megpróbálom megnyitni a játékot, de ekkor megjelenik az a kis figyelmeztetés. Meg tudná magyarázni, miért történik ez, vagy esetleg javítani? Köszönöm
Jó játék csak kár,hogy bökdösni kel a telefon hátolját!😳
Néha untat. nem tudom miért?
Imádom ezt a játékot. Nem csak kreativ de nagyon szórakoztató is!
A zene minden szinten zavart. Úgy hangzik, mint a csipogással és karcolásokkal kevert interferencia. A főmenü zenéje rendben van, az összes többi zene törött. A Marshmallow 6.0.1 futtatása Lenovo P2-n.
Imádom a rókákat és a játék nagyon jó!!! ❤❤❤❤
Szár!!!!!!!!!!!!
LEGJOBB JÁTÉK, AMIT LETÖLTEM. Offline állapotban van, ami azt jelenti, hogy bármikor és bárhol lejátszhatom (úgy hangzik, mint azok a blu ray hirdetések). És amikor megkérdezi, hogy meg akarok-e nézni egy videót, hogy átugorjam a szintet? Nem kényszerít rá, hogy megnézzem! Teljesen ajánlom ezt az AWSOME JÁTÉKOT. Jóváírás a waybefore LTD-nek
A játék szép, de a koppintásnál nagyon keményen kell csinálnom, ezért megváltoztattam a vezérlőket, ami tönkreteszi az egyedülálló minőséget. Túl sok reklám van, amit „kereskedelmi szünetnek” neveznek, és meglehetősen nehéz teljes sztárokat szerezni anélkül, hogy néhányszor újra lejátszanánk, mert a fő dolgok rejtve vannak, és nem láthatod a fontos háromszög dolgokat, amelyek el vannak rejtve, amíg el nem mész. Ezenkívül, ha a telefon koppintó vezérlőinek hátulját használja, le kell vennie a telefontokot, és ehelyett egyszerűen megrázhatja a telefont. Max szó!!!
Fast like a Fox Aventure ckk
Egyszerűen nem értem miért úgy kell futni hogy szétvered a telefonod hátlapját...FOOOOS az egész
Csak meg kell rázni a telefont, nem kell megérinteni a hátulját, próbálja meg koppintani a hátulját anélkül, hogy a telefont mozgatná, és nem fog működni, ez csak hazugság 😌
A telefon hátuljára ütögető ütögető ütés egy menő, eredeti, fejforgató koncepció. Ez azonban egy lehetőség, amelyet kikapcsolhat, és csak egy gombot kell megnyomnia, ami egyszerűbb, és teljesen felülmúlja a hűtő vezérlőinek célját. Ráadásul a játék túl egyszerű. Körülbelül 20 pályát játszottam, de csak eggyel volt gondom, mielőtt eltávolítottam az unalomtól, hogy folyamatosan és vita nélkül nyerjek.Pár napig szórakoztató volt a játék, aztán abbahagytam a játékot. Tegnap véletlenül megnyitottam egy másik alkalmazás helyett. Automatikusan a játékon keresztül kezdett frissíteni, nem a Google Playen. Nem csatlakoztam az internethez, így néhány perc múlva meghiúsult. Egyáltalán nincs mód a frissítés megszakítására, az alkalmazás bezárására, a frissítési/kapcsolati hibaértesítés eltávolítására. Csatlakozva Wi-Fi-hez, és továbbra sem sikerül kapcsolatot létesíteni ehhez a nem kívánt frissítéshez. A játék eltávolítása.
Fast like a Fox Adventure tact
Csak ha ugrassz akkor tudsz menni vele,de irtó lassan.
Rólunk írták rólunk mondták: elképesztő találmány! csökkentheti a csökkenthető dolgokat! Ez nem mindennapi csodaszer! Egy gyermek így vélekedett a dologról: fantasztikus volt amikor a szememmel láttam hogy már nem álom hanem valóság!
szerketok ajanlata:D
Tök jó csak egy idő után már zavar hogy nem ugorja át amot szeretnék.
Csak egy minden szempontból idegesítő játék
Fast like a Fox Eventyr ylz
Véletlenszerű textúrákat kapott, és nem lehetett játszani. Reprodukálás : A játék telepítése Válassza az érintést Lejátszás két szint A 3. szint kezdetén váltson a koppintáshoz Koppintson oktatóprogram befejezése Vissza a 3. szintre Véletlenszerű textúrák jelentek meg a képernyő alján.
Szórakoztató és addiktív. Ne hagyd, hogy anyukád játsszon, ellopja a telefonodat
Jaj kirrály
Fast like a Fox Авантуристичке jpii
Igazán szép játék. Sajnos el kellett távolítanom az alkalmazást, hogy felszabadítsam a helyet, mivel nem játszottam vele olyan sokat, de nagyon ajánlom a játékot, ha úgy néz ki, mint amilyennek tetszik.
A képernyő ugrik, amikor megpróbálok játszani ezzel a játékkal
Határozottan bevonja Önt, de az oktatóprogramból hiányzik az útmutatás.
Az irányítást lehetne javítani,érzékenyebbé tenni mivel ha jatszol elég kényelmesen úgy fogni a telefont hogy 3 ujj hátul a többi meg elől.Szerintem ennyi!
Nem annyira jó
nem olyan addiktív
Nagyon jó, de trükkös lehet! Azért adok rá 3 csillagot, mert egy kis róka vagy, aki megkérdőjelezi a szinteket a játékoddal. Bárcsak ne lenne olyan nehéz.
Belefáradt.
Nagyon jó ölni egy kis időt